USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Turkcell, Kadınlar Futbol Ligi'nin isim sponsoru oldu

"Çok özel bir günde çok özel bir iş birliğine imza attık"

Turkcell, Kadınlar Futbol Ligi'nin isim sponsoru oldu
08-03-2021 17:56
Google News

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Turkcell arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Turkcell, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın futbolunun gelişimine destek olmak amacıyla imzalanan anlaşmaya göre 31.12.2022 tarihine kadar Kadınlar 1. Futbol Ligi'nin isim sponsoru oldu.

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, A Milli Kadın Futbol Takımı Kaptanı Didem Karagenç, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, TFF Başkanı Nihat Özdemir, 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekilleri Erhan Kamışlı ve Ali Düşmez, Sponsorluk ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, Genel Sekreter Kadir Kardaş, A Milli Erkek Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kadın futbolcular katıldı.

İmza töreninde konuşan TFF Sponsorluk ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, Turkcell ile iş birliklerini genişletmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek "TFF yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizden bu yana kadın futbolunu desteklemek için ciddi çaba gösterdik. Kadın milli takımımızın maçları artık canlı olarak yayınlanmaktadır. Kadın milli takımın sponsorluk gelirlerini pandemiye rağmen Turkcell'in de katkılarıyla 13 kat artırdık. Ligin, Turkcell Kadınlar Futbol Ligi olarak anılmasının ülke çapında yaratacağı etkinin kız çocuklarına cesaret vereceğine gönülden inanıyoruz. Bu anlaşmanın Türk sporuna hayırlı olmasını umuyorum." yorumunu yaptı.

A Milli Kadın Futbol Takımı Kaptanı Didem Karagenç, anlaşmanın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleşmesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydederek "Bir hayalimiz vardı ve bu hayallere biraz daha yakınız. Sponsorumuz Turkcell ve bize destek olan TFF Başkanı Nihat Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e teşekkür ederim. Sahaya milli formayla çıktığımız zaman tüm kadınları temsil ettiğimizin bilincindeyiz. Bizden sonra gelecek tüm kadın futbolcular için de mücadele ediyoruz. Sponsorluğun kadın futboluna hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kadın futbolu için yeni bir sayfa açıldığını vurgulayan A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, "TFF başkanımız, Şenol Güneş ve Oğuz Çetin yardımıyla olumlu yönde büyük ivme kazanan kadın futbolu, yeni bir yol arkadaşı kazanıyor. Kadınlar 1. Ligi ve Kadın Mili Takımı'nı kapsayan bu sponsorluk, kadın milli takımının gelişimi için önemli. Turkcell ismiyle ligimiz daha kaliteli hale gelecek. Milli takımın performansına da olumlu yansıyacak. Bu anlaşmayla kızlarımız seslerini gür çıkarıp kitlelerle daha güçlü şekilde iletişime geçecek. Kadınların futbol aracılığıyla sosyal yaşamda daha aktif yer almaları sağlanacak." yorumunda bulundu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ