USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: “Ortak altyapı memleket meselesi“

"Altyapı paylaşımı konusunun çözüleceğine dair umudumuz kesinlikle var. Bu konu 'merkeze, herkese'den ziyade, memleket meselesi"

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: “Ortak altyapı memleket meselesi“
01-12-2020 14:03
Google News

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, altyapı paylaşımı konusunun çözüleceğine dair umutlu olduğunu ifade ederek, "Bu konu 'merkeze, herkese'den ziyade, memleket meselesi. Pandemi süreci gösterdi ki; şu anda Türkiye'nin her yerinde bağlantıya erişme ihtiyacı olan ciddi sayıda öğrencimiz var. Sadece ücra köşelerde değil, İstanbul'un merkezinde de bunun sıkıntısını çeken öğrencilerimiz var, Ankara'da da var, Artvin'de de var. Bunu gelin el ele verelim, çözelim." dedi.

Murat Erkan, "İş Dünyası Söyleşileri" kapsamında AA muhabirine yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele edilen 2020'de sektörde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi, gelecek yıldan beklentilerini paylaştı.

Bu yıl Kovid-19'un yanı sıra Türkiye'de sel ve deprem gibi doğal afetlerin de yaşandığına işaret eden Erkan, bu durumun bütün kesimlerde türbülansa neden olduğunu, telekom ve teknoloji sektörünün ise iyi bir sınav verdiğini söyledi.

Erkan, yaşanan sürecin, Turkcell'in geçen yılın kasım ayında açıkladığı stratejinin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurgulayarak, "Turkcell olarak gerek operasyonel gerek finansal anlamda kuvvetli bir yıl geçirdik. Yılı kuvvetli geçirmemizi sağlayan şey de planlamayı önceden doğru bir şekilde yapmak oldu." diye konuştu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ