USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: “Evde hayat var' dedik, ne gerekiyorsa yaptık“

"Bu kapsamda sağlık sektöründe görevli Turkcelllilerin hatlarına mevcut paketlerine ek olarak ücretsiz 5GB internet ve 500 dakika konuşma tanımlamak için çalışmalarımıza başladık"

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: “Evde hayat var' dedik, ne gerekiyorsa yaptık“
24-03-2020 15:54
Google News

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, koronavirüs günlerinde devam eden evde eğitim ve evde iş hayatı için verdikleri destekleri sürdürdüklerin belirterek, "Bizlerin sağlığı için büyük bir özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla kendilerine ek data ve konuşma hediye edeceğiz. Sağlık sektöründe görevli Turkcelllilerin hatlarına mevcut paketlerine ek olarak ücretsiz 5GB internet ve 500 dakika konuşma tanımlamak için çalışmalarımıza başladık." açıklamasında bulundu.

Erkan AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyada ve Türkiye'de devam eden Koronavirüs günlerinde, Turkcell olarak yaptıkları çalışmalar ve verdikleri desteklere ilişkin bilgi verdi.

Dünyanın en güçlü altyapılarından birini bugünler için kurduklarını belirten Erkan, evde eğitimi, evde iş hayatını kesintisiz devam ettirecek teknolojilerinin şu an devrede olduğunu, ekosistemi desteklediklerini, bu sayede de gönül rahatlığıyla "Evde hayat var." diyebildiklerini söyledi.

Erkan, dünyanın bu zor günleri birlik halinde olmakla aşacağına işaret ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bugün zengini fakiri, güçlüsü güçsüzü tüm ülkeler büyük bir sınavdan geçiyor. Covid-19 salgını ile tek başına kimsenin mücadele etme imkanı yok. Bu bireysel değil, topyekün bir mücadele ve ancak bir araya gelerek bu virüsle savaşabiliriz. Sağlık Bakanlığımızın öncülüğünde yeni tip koronavirüsüne karşı alınan etkin ve yerinde önlemler sayesinde virüsü olabildiğince uzun süre ülkemizden uzak tutmayı başardık.

Hala global bir soruna karşı ulusal bir mücadele veriyoruz, bunu da devletimizin ve halkımızın birlikte mücadelesi ile yapıyoruz. Bu noktadan sonra da ancak elbirliği ile bu işin üstesinden gelebiliriz. Dünya ancak birlik olursa bu günleri aşabilir. Covid-19'un hepimiz için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. Tarihi artık Covid-19 öncesi ve sonrası diye tanımlayacağız uzun bir süre. Bugün şunu çok net anladık ki, global dünyanın sorunları da global oluyor. Bir yerde yaşanan sorunları artık görmezden gelemeyiz, çünkü o sorunlar bir bumerang gibi dönüp dolaşıp herkesi etkiliyor. Bu salgın aslında bunun ne kadar hızlı ve etkili olabileceğini gösterdi. "

Bu günlerde görülen yardımlaşma ve dayanışma ruhunun yakın gelecekte daha da artacağını ve her alana yayılacağını dile getiren Erkan, gelecekte ortaya çıkacak sorunları büyümeden çözme konusunda yeni deneyimlerin ortaya çıkacağını anlattı.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ