USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Turkcell Genel Müdürü Erkan: “Pandemiden hepimiz çok şey öğrendik“

"Turkcell olarak bu dönemde elimizdeki teknolojik altyapıyı, bilgi birikimimizi ve deneyimlerimizi müşterilerimize kesintisiz ve kaliteli iletişim sunmak için seferber ettik"

Turkcell Genel Müdürü Erkan: “Pandemiden hepimiz çok şey öğrendik“
25-12-2020 19:57
Google News

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, pandemi sürecinde ortaya çıkan sosyal ve ekonomik koşullarla mücadele ederken pek çok yeniliğe hızlıca adapte olduklarını ifade etti.

Turkcell açıklamasında görüşlerine yer verilen Erkan, Turkcell olarak Türkiye'deki şirketlerin kendi müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam edebilmelerini sağlayan temel hizmet ve servisleri sunduklarını belirterek, "Bu bakımdan telekom sektörünün ne kadar kritik öneme sahip olduğu bu süreçte herkes tarafından çok daha net olarak görülmüş oldu. Gelecek 5-10 sene içerisinde gerçekleşmesini beklediğimiz dijitalleşme 2020'de gerçekleşti diyebilirim." değerlendirmesinde bulundu.

Salgın sürecinde ortaya çıkan sosyal ve ekonomik koşullarla mücadele ederken pek çok yeniliğe hızlıca adapte olduklarını aktaran Erkan, şunları kaydetti:

"Pandemiden hepimiz çok şey öğrendik. Eğitim, sağlık, perakende, ulaşım, e-ticaret, eğlence gibi hemen her sektörde yaşanan değişim ve dönüşüm baş döndürücü hıza ulaştı. Telekom sektörü hayati derecede önemli.

Yaşanan değişim ve dönüşüm telekom sektörünün önemini bir kez daha ortaya koydu. Değişimden ekonominin, eğitimin ve iş dünyasının minimum seviyede etkilenmesini sağlamanın tek yolu güçlü bir telekom sektörüne sahip olmaktan geçiyor.

Turkcell olarak bu dönemde elimizdeki teknolojik altyapıyı, bilgi birikimimizi ve deneyimlerimizi müşterilerimize kesintisiz ve kaliteli iletişim sunmak için seferber ettik. Evlerde geçirilen sürenin uzaması ve uzaktan eğitim, evden çalışma süreçlerine geçişle birlikte fiber internet bağlantısına olan ihtiyaç bir kez daha ortaya çıktı.

Bu bakımdan ülke kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılması için altyapı yatırımlarını ortak yapacağımız bir modeli hızla hayata geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede kaynaklarımızı üst yapıda, ülkemize daha fazla değer kazandıracak projelere ayırabiliriz."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ