USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Turkcell'e “Türkiye'nin En İyi İş Yeri“ ödülü

Turkcell, Kincentric'in 2020 yılında gerçekleştirdiği Kovid-19 dönemine ilişkin "Sanal Çalışma "Gelecek dönemde...

Turkcell'e “Türkiye'nin En İyi İş Yeri“ ödülü
18-08-2020 13:19
Google News

Turkcell, küresel danışmanlık şirketi Kincentric'in düzenlediği araştırmada, "Türkiye'nin En İyi İş Yerleri" arasında yer aldı.

Turkcell'in açıklamasına göre, şirket, Kincentric'in bu yıl dünya genelinde 20'ncisini, Türkiye'de ise 13'üncüsünü düzenlediği "2019 yılı En İyi İş Yerleri Programı"nda "Kincentric Türkiye - Best Employer" ödülüne layık görüldü.

Katılımcı şirketlerin bünyesindeki çalışanlar tarafından yapılan puanlamaların dikkate alındığı ve şirketlerin "Çalışan Bağlılığı", "Bağlı Kılan Liderler", "Çeviklik" ve "Yetenek Odağı" olmak üzere dört kategoride değerlendirildiği araştırmada Turkcell, telekom sektöründen "Türkiye'nin En İyi İş Yerleri" değerlendirmesine katılan tek firma oldu.

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Turkcell Hukuk, Regülasyon ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serhat Demir, pandemi döneminde şirket olarak başarılı bir sınav verdiklerini belirterek, "Best Employer" ödülünü almaktan büyük mutluluk duyduklarını bildirdi.

Demir, aldıkları ödül ve anket sonuçlarının; yönetim kurulundan genel müdür ve genel müdür yardımcılarına ve direktörlere kadar tüm yönetim takımının gösterdiği özen ve çabayla bu zorlu sınavı Turkcell olarak başarılı bir şekilde verdiklerini gösterdiğini anlattı.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ