USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Turkcell'den 10 bini aşkın gence iş dünyasını online deneyimleme fırsatı

Turkcell, Sınırsız Yetenek Programı'yla 10 bin 10 üniversite öğrencisi ve yeni mezun gence Turkcell'de seçtikleri bölümlerde deneyim kazanma imkanı sunuyor

Turkcell'den 10 bini aşkın gence iş dünyasını online deneyimleme fırsatı
03-11-2020 12:51
Google News

Turkcell, Türkiye'de bir ilke imza atarak 10 haftada toplam 10 bin 10 gence haftanın 6 günü tamamen dijital ortamda ofis deneyimi sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell, yetenekli gençlerin geleceğine yön vermeyi sürdürüyor. Son 5 yıldır GNÇYTNK programıyla 1.000'i aşkın genci istihdam eden Turkcell, Sınırsız Yetenek Programı'yla 10 bin 10 üniversite öğrencisi ve yeni mezun gence Turkcell’de seçtikleri bölümlerde deneyim kazanma imkanı sunuyor.

Programın başvuru sürecinden aday değerlendirme ve seçim aşamasına kadar olan tüm süreçler, Turkcell'in teknolojik altyapısı sayesinde yapay zeka robotları ile değerlendirilecek.

10 hafta boyunca her hafta 1.001 gencin katılacağı programda, haftanın 6 günü çeşitli eğitimlerden proje sunumlarına kadar her adım online ortamda gerçekleştirilecek.

Sınırsız Yetenek Programı ile Türkiye'de ilk defa 10 bin 10 genç bir şirket bünyesindeki çalışma ortamını deneyimleyecek. Bu sayede gençler, kariyerlerine ilk adımı atıp teorik bilgilerini pratiğe dönüştürebilecek. Ayrıca, mülakat simülasyonları yapıp iş hayatına ve iş bulmaya hazırlanacaklar ve Türkiye'nin farklı illerinden ve yurt dışından katılım sağlayan gençler birbirleriyle tanışma fırsatı da yakalayacak. Katılımcılar arasında sinerji sağlaması için yapay zeka robotları gençleri özel ilgi alanlarına göre gruplandıracak.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ