USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Türk Telekom’un gönüllüleri 81 ilde

"180 yıldır bu toprakların bir değeri olarak, ülkemizin dört bir köşesini yeni teknolojilerle kuşatmaya gayret ederken en büyük önceliğimiz her zaman insan oldu"

Türk Telekom’un gönüllüleri 81 ilde
05-12-2020 13:22
Google News

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal, Dünya Gönüllüler Günü ile ilgili olarak, "Görme engelliler için herkesin gönüllü kitap seslendirebileceği 'Kitaplara Ses' uygulaması, gönüllü genç eğitmenlerimizin dijital pazarlama eğitimi verdiği 'Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay' projemiz ve Türk Telekom Arama ve Kurtarma Ekibimiz, bu yaklaşımla hayata geçirdiğimiz projelerin başında geliyor." ifadelerini kullandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, gönüllülük esasına dayanan çalışmalarıyla Türkiye’nin 81 ilinde hayatlara dokunmaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Önal, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’ne ilişkin yaptığı açıklamada, "180 yıldır bu toprakların bir değeri olarak, ülkemizin dört bir köşesini yeni teknolojilerle kuşatmaya gayret ederken en büyük önceliğimiz her zaman insan oldu. İşte bu yüzden 81 ilimizdeki çalışanlarımız ve gönüllülerimiz ile iyi günde kötü günde herkesin yanında olmayı, hayatını kolaylaştırmayı önemsiyor, bunun sorumluluğunu taşıyoruz." yorumunu yaptı.

Yaptıkları bazı projelerden detaylar veren Önal, "Görme engelliler için herkesin gönüllü kitap seslendirebileceği 'Kitaplara Ses' uygulaması, gönüllü genç eğitmenlerimizin dijital pazarlama eğitimi verdiği 'Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay' projemiz ve Türk Telekom Arama ve Kurtarma Ekibimiz, bu yaklaşımla hayata geçirdiğimiz projelerin başında geliyor." dedi.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ