USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Türk Telekom Üst Yöneticisi Önal: “Geleceği, 5G ve yeni nesil teknolojilerle şekillendirmek için çalışıyoruz“

- "İştiraklerimiz sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da çok güzel işlere imza atıyor."

Türk Telekom Üst Yöneticisi Önal: “Geleceği, 5G ve yeni nesil teknolojilerle şekillendirmek için çalışıyoruz“
13-12-2020 16:39
Google News

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal, iştirakleri Argela, İnnova, Sebit, AssisTT ve TTI'nın sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da çok güzel işlere imza attığını belirterek, "Geleceği, 5G ve yeni nesil teknolojilerle şekillendirmek için iştiraklerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Ümit Önal, "İş Dünyası Söyleşileri" kapsamında AA muhabirine yaptığı açıklamada, iştiraklerinin bu yıl kendi iş kollarında güçlerini iyice gösterdiğini, artık Türk Telekom için değer üreten ve gelir getiren bir noktada bulunduklarını söyledi.

İştiraklerinin sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da çok güzel işlere imza attıklarını ifade eden Önal, belirli ürün ve servislerde önemli miktarlarda maliyet tasarrufu ve süreklilik sağladıklarını kaydetti.

Önal, Argela, İnnova, Sebit, AssisTT ve TTI'nın grup dışı gelirlerinin 2020'nin 3. çeyreğinde yıllık yüzde 60'tan fazla büyüme kaydettiğini aktararak, "Bu gelirlerin konsolide gelirler içerisindeki payı geçen yılın 3. çeyreğinde yüzde 6,5 iken, bu yılın aynı döneminde yüzde 9'a yükseldi. Bu dönemde konsolide gelirlerimizdeki büyümenin yüzde 22'si iştiraklerimizin grup dışı gelirlerindeki artıştan kaynaklandı.

Geleceği, 5G ve yeni nesil teknolojilerle şekillendirmek için iştiraklerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ