USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Türk öğrencilerden İngiliz akranlarına bilim dersi

İngiltere'nin Bath Kenti'nde 30 yıldır düzenlenen Imagineering Fuarı'nda bu yıl Türk bayrağı dalgalandı. Bahçeşehir Koleji öğrencileri öğretmenleriyle birlikte İngiltere'ye adeta çıkarma yaptı.

Türk öğrencilerden İngiliz akranlarına bilim dersi
31-05-2019 16:22
Google News

Bahçeşehir Koleji öğrencileri öğretmenleriyle birlikte İngiltere'de düzenlenen Kraliyet Fuarı'na katıldı. Tavsiye ve davet üzerine katılan öğrenciler “Imagineering” yani ‘Hayal Mühendisliği' başlığı altında kurdukları stantta çalışmalarını sergileme ve tanıtma imkanı buldular. Öğrenciler aynı zamanda STEM kodlama robotik eğitimlerini buradaki İngiliz akranlarına anlatarak beğeni topladı.

Fuara katılan öğrencileri yalnız bırakmayan ve onlara destek veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel böyle bir ortamda olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Daha önce Londra'da katıldığımız bir teknoloji fuarında da STEM ( Science, Technology Engineering and Mathmatics ) programımız, kodlamamız, robotik çalışmalarımız İngilizlerin dikkatini çekmişti. Bu yüzden Londra'da bazı okullarda bu konuları kendimiz öğretmeye başladık. Bu yüzden de davet üzerine bu fuara da katılma kararı aldık. Özellikle ilk kez yabancı bir grubun bu fuara katılıyor olmasından dolayı daha da gururluyuz” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ