USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Türk Monotek Stroy şirketi, Rusya’nın en modern onkoloji merkezini inşa ediyor

Moskova Belediyesi açıklamasına ile, Türk Monotek Stroy şirketinin, Rusya’nın en modern onkoloji merkezini inşa edeceği belirtildi

Türk Monotek Stroy şirketi, Rusya’nın en modern onkoloji merkezini inşa ediyor
19-03-2021 09:22
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Türk Monotek Stroy şirketi, Moskova'da Rusya’nın en modern onkoloji merkezini inşa ediyor.

Moskova Belediyesi Basın Bürosu açıklamasına göre, Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, Türk Monotek Stroy şirketinin inşa ettiği Loginovo Moskova Klinik Bilimsel Merkezi'nin  tedavi ve teşhis tesisine (bilimsel onkoloji merkezi hastanesi) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hastane inşaatıyla ilgili bilgiler alan Sobyanin, "Bu merkez, hayal edebileceğiniz en modern ve en iyisi olacak. En az 1,5 yıl içinde inşa etmemiz gerekecek ama önümüzdeki yıllarda bu merkez, yeni nesil, en modern bir hastane olacak ”dedi.

Sobyanin, ağır onkoloji hastalarının ve en zor ameliyatların bu merkezde yüksek teknoloji ile ameliyat edileceğini de vurguladı. 

Bu arada, Türk Monotek Stroy şirketi, Moskova'da Rusya’nın en büyük enfeksiyon hastanesini de inşa etmişti. Moskova Büyükşehir Belediye Başkanı Sobyanin söz konusu hastaneyi de ziyaret etmişti.

Daha önce Monotek Stroy, Moskova Lujniki Spor Kompleksi'ne ait Su Sporları Merkezi'nin inşaatını da yapmıştı. Açılış törenine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de katılarak incelemelerde bulunmuştu.

Monotek Stroy şirketi, 2015 yılında da Moskova Merkez Camii’nin inşaatına imzasını atmıştı.  Açılış Rusya lideri Vladimir Putin ve törende üst düzey fahri konuklar arasında bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gerçekleştirilmişti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ