USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Türk Limak şirketi: Sibirya'daki projemiz planın önünde gidiyor

Rusya’da dev inşaat projelerine imza atan Türk Limak şirketi, “Sibirya'daki projemiz planın önünde gidiyor” diye açıklamada bulundu

Türk Limak şirketi: Sibirya'daki projemiz planın önünde gidiyor
17-08-2020 08:18
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Türk Limak şirketi, “Sibirya'daki projemiz planın önünde gidiyor” açıklamasında bulundu.

Rusya’da çeşitli dev inşaat projelerine imza atan Türk Limak şirketi, Sibirya'nın merkezinde dev spor tesisi inşaatıyla ilgili "Projemiz planın önünde gidiyor" dedi. Mayıs ayında  Rus basını, Limak şirketinin, Rusya'nın Sibirya bölgesinin merkez kentlerinden sayılan Omsk'da "Arena Omsk" isimli dev spor tesisini inşa edeceğini yazmıştı.

Rus Avangard Omsk buz hokeyi takımı, resmi facebook sayfasında Arena Omsk inşaatında çalışmalarını nasıl gittiğini anlatan bir video yayınladı. Rus basını Drone ile uzaktan çekim yapılan  video ile ilgili, "Spor kompleksinin inşaatı için şantiyenin kurulmasıyla ilgili çalışmalar son aşamada. Bunu drone kamerası da kanıtladı" bilgisini verdi.

Limak'a ait Limakmaraştroy şirketinin 220'den fazla işçisinin şu anda Omsk'taki spor kompleksi Arena'nın inşaatında çalıştığı dda kaydedildi. Şirket, tüm çalışmaların sağlık ve epidemiyolojik gerekliliklere uygun olarak yürütüldüğünü de söyledi.

Şirket çalışanları, inşaat projesi çalışmalarının planın önünde gittiğine işaret etti.

Şirketin Stratejik Kalkınma Masası Başkanı Selçuk Karaca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tesisin inşaatı planın önünde gidiyor. Şantiyenin geçici bir çitinin inşası için çalışma tamamlandı. Şantiyede geçici yolların düzenlenmesi için yol levhalarının döşenmesi devam ediyor. Yemek odasının temeli atıldı" dedi.

Bu arada Ocak ayında Türk Limak şirketi, ortağı Marashstroy ile birlikte Rusya'ya bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'nde Ufa Doğu Çıkışı Otoyol İnşaatı projesini de başlatmıştı.

Bu arada daha önce Limak, Rusya'nın Habarovsk, Rostov ve Volgagrad kentlerde de dev inşaatlara imza atmıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ