USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Türk iş insanı Okan Sevim, Rusya inşaat sektöründe üretim faaliyetlerini artırıyor

Rusya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk iş insanı Okan Sevim, Rusya’daki üretim faaliyetlerini artırıyor

Türk iş insanı Okan Sevim, Rusya inşaat sektöründe üretim faaliyetlerini artırıyor
01-07-2024 14:15
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Türk iş insanı Okan Sevim, Rusya'da inşaat sektöründe faaliyetlerini artırmak amacıyla yeni bir üretime başladı. STY (Stronger Than Yesterday) isimli şirketin Başkanı Sevim, üretim faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

Şirketin faaliyetlerini tanıtan Türk iş insanı Okan Sevim, "Ürünlerimiz, Rusya iş  yapan inşaat firmaları, devlet projeleri, metrolar, devlet demiryolları, havaalanları, otobanlar ve fabrikalara hitap ediyor. Ağır sanayi ürünlerimiz çok fonksiyonel ve çok kapsamlı olmakta. Yeni faaliyete geçtik. Ürünlerimiz Rusya'da satışa hazır. Çok güçlü ve fiyat rekabet  olarak bütün projelere hazırız. Fiyatlarımız çok iyi. Çünkü kendimiz üretim yapıyoruz." dedi. 

RUS-TÜRK İŞ DÜNYASINDA DEV DENEYİME SAHİBİZ

"Şirket, arkadaşlarla iş kurmamanın daha iyi olduğu görüşünün aksine, eski arkadaşlar tarafından kuruldu" diyen Sevim, şöyle devam etti:

"Hızlı ve kendinden emin bir şekilde büyümek için 15 yılı aşkın bir süredir edindiğimiz yetkinliklerimizi ve becerilerimizi birleştirmeye karar verdik. Mühendislik sistemlerinin geliştirilmesi ve tasarımı alanında edinilen bilgi, talebinizi ayrıntılı olarak incelemenizi ve proje için en uygun çözümü seçmenizi mümkün kılar.

Nakliye lojistiğindeki deneyim, en karlı teslimat rotalarını bulmamızı sağlar. Rus-Türk iş dünyasında uzun yıllardır iş süreçlerinin yürütülmesi, pazar koşullarında yön bulmaya, dinamiklerine anında uyum sağlamaya ve depolarda sürekli ürün tedarikine yardımcı oluyor."

RUSYA'DAN BAKANLIK SERTİFİKASI

Ürünlerini de tanıtan Türk iş insanı Sevim, "Ürünlerimiz yüksek kaliteli ürünler. Her görev ve koşul için kimyasal bileşenler söz konusu olmakta. Depoda geniş ürün yelpazesi mevcut. Ürünler uluslararası standartlara göre sertifikalandırılmıştır. Bu arada, Rusya Federasyonu İnşaat Bakanlığı'ndan "Teknoloji Sertifikası" da aldık" dedi.  

Mühendislik çözümleri yaptıklarını anlatan Sevim, "Burada çalışmaları buna göre seçeceğiz: yükler ve tasarım, hesaplamalar ve siparişi veren şirketin söz konusu çalışma alanında test etme. Ürünün nasıl kullanılacağına ilişkin video eğitimi de sağlıyoruz. Her konuda çözüme yardımcı oluyoruz. Ürün faaliyetleri alanlarımız arasında, beton, mermer, taşların delikli tuğla, gaz silikat, köpük blok ve içi boş malzemelerden yapılmış duvarlara sabitlenmesi yer alıyor. Ayrıca, havalandırmalı cephe montajı, çanak anten montajı, GSM baz istasyonları, yangın ve televizyon sistemleri, hava kanalları, korkuluk, kanopi, lamba ve aydınlatma sistemlerinin montajı ve sabitlenmesi çalışmalarını yapıyoruz" diye konuştu. 

Okan Sevim, "Şirket ve üretimle ile ilgili tüm bilgiler "https://www.spec-ing.pro/" sitesinde yer almakta. Tüm sorular için E-posta: spec-ing.pro@mail.ru" diye konuştu.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 803

The include file 'json/puan_59226_1_1.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ