USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Türk Hava Yolları, Rusya'da ödüle doymuyor

Rusya’da daha önce de çeşitli ödüller kazanan Türk Hava Yolları, son olarak da Moskova'da iki ödül birden kazandı

Türk Hava Yolları, Rusya'da ödüle doymuyor
14-02-2020 06:19
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Türk Hava Yolları, Rusya'da iki ödül birden kazandı.

Dünyanın en büyük fuar merkezlerinden biri olan Moskova'daki Crocus Expo'da düzenlenen VII. Ulusal Sivil Havacılık Altyapısı (NAIS) fuarında THY iki ödül birden kazandı.

Etkinlikte Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar ve THY Moskova Genel Müdürü Turan Yardımcı da hazır bulundu.

Elçilik sosyal medya hesabında konuyla ilgili şu bilgi verildi: "Büyükelçi Samsar, @turkishairlines iki önemli kategoride ödül aldığı Rusya ve BDT ülkelerindeki en büyük sektörel etkinlik olan VII. Ulusal Sivil Havacılık Altyapısı, (NAIS) fuarına iştirak etmiştir.”

DAHA ÖNCE DE HAVAYOLLARI DAKİKLİK ÖDÜLÜ...

Bu arada Kasım ayında da Türk Hava Yolları, 2019 ilkbahar yaz sezonu sonuçlarına göre Moskova Vnukovo Uluslararası Havaalanı "Havayolları Dakikliği Derecesi" sıralamasında iki ödül birden kazanmıştı. 

Vnukovo Havaalanı Basın Bürosu'ndan edinilen bilgilere göre, DoubleTree by Hilton Moscow Oteli'nde düzenlenen törende, THY "Uluslararası havayollarında en yüksek kalitede hava taşımacılığı" ödülüne layık görüldü ve ayrıca "Kültürel ve turistik bağların güçlendirilmesi için" özel bir ödül almıştı.

Törende konuşan THY Moskova Genel Müdürü Turan Yardımcı, "Türk Hava Yolları'nın hizmet ve ulaşım kalitesinin yüksek bir ödül almasından çok memnunuz. Her yıl, sonuçlarımız iyileşiyor ve Rusya’ya ulaşımımızın kalitesi üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin artırılması, geliştirilmesi ve güçlenmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz ”şeklinde konuşmuştu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

Fotoğraf: TC Moskova Büyükelçiliği

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ