USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Türk AntTeq, Moskova'da premium kompleksi Hide inşa edecek

Türk şirketi Ant Yapı iştiraki “AntTeq” şirketinin, Moskova'da premium konut kompleksi Hide inşa edeceği bildirildi

Türk AntTeq, Moskova'da premium kompleksi Hide inşa edecek
27-10-2020 07:20
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Türk Ant Yapı şirketinin iştiraki AntTeq şirketi, Moskova'nın batısında premium konut kompleksi Hide inşa edecek.

Dominanta Yönetim Şirketi'nden yapılan basın açıklamasına göre, şirket, yeni projesi olan Hide premium yüksek katlı konut kompleksi için inşaat ve mühendislik şirketi AntTeq'i ana müteahhit olarak seçti.

Şirket açıklamasına göre, AntTeq,  Moskova'nın ekolojik Batı İdari Bölgesi'nde gelişmiş bir altyapıya sahip bir konut kompleksi inşa edecek.

Dominanta Yönetim Şirketi Genel Müdürü Denis Borodako, "Hide konut kompleksinin inşasına sağlam deneyime sahip güçlü bir şirket dahil etmek bizim için çok önemliydi. Eminiz: ANTTEQ, yüksek nitelikli uzmanları ve uzun yıllardır artan kolay olmayan işler yapan çalışanları ile projemizi kaliteli ve zamanında hayata geçirecek ” dedi.

Şirkete göre, "inşa edilecek mimari ve mühendislik  açısından benzersiz olan yüksek katlı bir konut kompleksi, kendisini dinamik bir metropolün kalbinde ve aynı zamanda yeşil alanlarla çevrili bulacaktır. Hamovniki, Moskova Devlet Üniversitesi, Mosfilm film stüdyosu..."

Açıklamada, "Konut kompleksi projesi “dikey şehir” konsepti çerçevesinde kendi altyapısını sağlıyor. Bölgede mağazalar, eczane, fırın, kuru temizleme, restoran, kafe ve şarap dükkanının yanı sıra bir çocuk eğitim merkezi yer alacak. Hide yeraltı otoparkı 634 araba ve 21 motosiklet için tasarlanmıştır. Ayrıca Hide'de mini mutfaklı ortak bir oturma odası, barbekü alanı olan bir teras, spa, spor salonu, ortak çalışma alanı ve toplantı odaları yer alacak" bilgisi verildi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ