USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Turizm zabıtaları görev başında

Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ne gelen yerli ve yabancı turistlere daha iyi hizmet verebilmek ve ilçe tanıtımını daha iyi yapabilmek adına Odunpazarı Belediyesi Turizm Zabıtası görev başında.

Turizm zabıtaları görev başında
12-06-2016 18:32
Google News

Yerli ve yabancı turistlerin Odupazarı’nı daha iyi tanımaları ve sorunla karşılaşmadan gezebilmeleri için kurulan Odunpazarı Belediyesi Turizm Zabıtası, 3 personelden oluşuyor. Turizm Zabıtaları, Odunpazarı’na gelen ve rehberi olmayan turistlere rehberlik yaparak; turistlerin Odunpazarı’nın tarihi, doğal ve kültürel yerlerini gezmeleri ve bilgi sahibi olmaları konusunda yardımcı oluyor.

ŞİKAYETLER KISA SÜREDE ÇÖZÜLÜYOR
Tarihi bölgeyi ziyaret eden konukların istekleri ve şikâyetlerini anlatabilmeleri için turizm zabıtalarının görevlendirildiğini belirten yetkililer, turizm zabıtaları sayesinde sorunları olan turistlerin konu ile ilgili muhatapları hemen yanı başlarında bulabildiklerini kaydetti. Bölgeye gelen turistlerin şikâyetlerini kısa sürede çözmeyi amaçlayan Turizm Zabıtası, bölgedeki işletmelerin de kontrollerini yapmayı ihmal etmiyor.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ