USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Tüm Avrupa polis devleti mi ?

İç güvenlik yasa teklifi hakkında konuşan Başbakan Davutoğlu, "Getirdiğimiz teklifi nasıl otoriterleşmeyle eş değer bulabilirler? Eğer böyleyse Avrupa’nın hepsi polis devleti" dedi.Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Yönlend

Tüm Avrupa polis devleti mi ?
19-02-2015 15:14
Google News

İç güvenlik yasa teklifi hakkında konuşan Başbakan Davutoğlu, "Getirdiğimiz teklifi nasıl otoriterleşmeyle eş değer bulabilirler? Eğer böyleyse Avrupa’nın hepsi polis devleti" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Yönlendirme Toplantısı’nda konuştu. İç güvenlik yasa teklifini muhalefetten gelebilecek teklifleri değerlendirmek için ertelediklerini, ama hiçbir spesifik öneri gelmediğini anlatan Başbakan Davutoğlu, "Molotof kokteylini savunmak siyasi partilerin işi olamaz, terör örgütlerinin, provokatörlerin işi olabilir" dedi. Gözaltı süreleri hakkında ABD ve Avrupa’dan örnekler veren Başbakan, "Getirdiğimiz teklifi nasıl otoriterleşmeyle eş değer bulabilirler? Eğer böyleyse Avrupa’nın hepsi polis devleti" diye sordu.
Muhalefetin tek isteğinin seçim öncesi kaos çıkarmak olduğunu söyleyen Davutoğlu, Yapacağınız iş halka gitmek, meclisi şiddet ortamına çevirmek değil" dedi.

BELEDİYELERE MÜJDE VE UYARI
Davutoğlu, belediyelere de müjde vererek, kapanan belediyelerden kaynaklı borçların 1 yıl süreyle ertelendiğini duyurdu. Davutoğlu, "1 yıl sonra yeniden değerlendirme yapılacak ve borçlar yeniden yapılandırılacak" ifadelerini kullandı.
Belediyelerin hizmette adil olması gerektiğini belirten Davutoğlu, “Herhangi bir ilçeye dönük ayrımcılık yapılırsa gerekli hukuki işlem hemen başlatılacak” uyarısında da bulunmayı ihmal etmedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ