USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Tuğçe Kazaz: Siz hangi putların yalakalarısınız?

Tuğçe Kazaz, yine sert girdi ve Twitter'dan bombaladı: Siz hangi putların ve o putların etrafında dönen zihniyetin yalakalarısınız? Tuğçe Kazaz, Twitter hesabı üzerinden mesajlar vermeye devam ediyor. Sabah,  "Herkesin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle

Tuğçe Kazaz: Siz hangi putların yalakalarısınız?
30-12-2014 20:22
Google News
Tuğçe Kazaz, yine sert girdi ve Twitter'dan bombaladı: Siz hangi putların ve o putların etrafında dönen zihniyetin yalakalarısınız? Tuğçe Kazaz, Twitter hesabı üzerinden mesajlar vermeye devam ediyor. Sabah,  "Herkesin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle, hayırlı sabahar dilerim." diyerek başladığı mesajlarında manken Tuğçe Kazaz, daha önceki mesajlarında imla hataları yaptığı yönündeki eleştirilere karşılık vererek başladı ve hemen ardından sosyal/siyasi içerikli eleştirilere geçti.
Kazaz, Twitter hesabından şunları kaydetti: tugce3 tugce2"Herkesin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle, hayırlı sabahar dilerim. Bir çok arkadaşımız; imla hataları yaptığım için beni eleştirmiş. Bir gecede Osmanlıca'yı katlettiklerinde bu kadar dokunmadı da bir kaç imla hatası yapmam mı dokundu? Bu arada, dinimiz ile ilgili biri, bir laf söylemeye görsün, anında bu yobaz zihniyet tarafından, iktidar yalakası ilan ediliyor... Tabi bu zihniyet; 90 yıldır dine karşı da çok şiddetli bir baskı uyguladığı için unutmuşlar. Ve ilk defa Ak Parti ve Sn.Recep Tayyip Erdogan bu zulme dur demeye çalıştıklarından zannediyorlar ki, Müslümanlığın sahibi Ak Parti ve Sayın Recep Tayyip tugce1Erdoğan... Zihniyetinizden dolayı unutmuş olabilirsiniz.Ama artik Uyanın, Vallahi de, Billahi de, Tallahi de, bu Muhteşem dinin sahibi Onlar değil... Bu dinin sahibi ALLAH, Peygamberi Hz. Muhammed (S. A. V.) ve Kutsal kitabı Kuran'ı Kerimdir. Ak Parti ve Sn. Recep Tayyip Erdogan da tugce4tıpkı tüm iman edenler gibi, bu dinin mensuplarıdır. Kininiz ve nefretiniz, gözlerinizi köreltmesin, bu hepimizin dini korkmayın... Onların sizden tek farkları ise; dinimize inanlara yapılan zulme alkış tutmak yerine, dur demeye çalışmalarıdır... Sizin görmediğiniz ya da görüp de korktuğunuz bu. Şayet bu beni yalaka yapıyorsa, ben Hakk'ın yalakası oluyorum. Peki soruyorum bu durumda siz hangi putların ve o putların etrafında dönen zihniyetin yalakalarısınız? Bu zihniyet; hem Din düşmanı, hem Ülke düşmanı hem de bu millete hizmet edenlerin düşmanı. Bunlara pirim verirsek daha çok Cizreler yaşarız."

ÇOK ŞÜKÜR Kİ HAŞEREYLE MÜCADELE EDENLER VAR


Kazaz sabahki bu mesajlarının öncesinde ise "Putları savunanlar benim nezdimde birer haşeredir. Ve çok şükür içimizde (haşereyle mücadele) edenler de var...
Çok şükür ki, Türkiye şimdi istiklal mücadelesini verdi. Ve bundan sonra istikbal mücadelesi veriyor. Putlariniz artık kifayetsiz kalıyor..." diye yazmıştı.

SİYONİZMİN BEKÇİLERİ VAR BU ÜLKEDE...


Manken Tuğçe Kazaz, bir önceki mesajında ise "Siyonozimin bekçileri var ülkemizde. Ve tabi ki, buna uşaklık edenler. Bizler can kaybederken, onlar akan kanlarımızdan menfaat elde ediyorlar" dedi.


TUĞÇE KAZAZ'A "TEPKİLER"İN ALTINDAKİ GERÇEK!..


Bir Yunan'la evlenip Hristiyan olduktan sonra, boşanıp tekrar Müslüman olarak İslam'ı seçtiğini açıklayan ve İslam'ı artık daha iyi kavradığına, Müslümanlığın kıymetini daha iyi bildiğine yönelik açıklamalar yapmaya başlayın Kazaz, bu tavrı sonucu belli çevreler tarafından kınanıp eleştirilmeye başlandı; üstüne bir de tesettür defilesi ile podyumda boy göstermesi eklenince o çevrelerin "Başörtüsünü güzel göstermeye alet oluyor" şeklinde eleştirileri ile karşılaştı.
Kazaz, geçtiğimiz günlerde de CHP zihniyetine, 'Paralel Yapı'ya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İnönü için yayınladığı mesaja veryansın etmişti.

CHP ZİHNİYETİNE ‘EDERİ 3 KURUŞ BİLE DEĞİL’ DEDİ

Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz günlerde de yine Twitter hesabından; "Kendisine hakaret eden bir CHP’li vekili dava açmaya değer bulmadığını ilan ettiği mesajında; “Dava açardım ama 3 kuruş bile etmeyeceğini bildiğim için vazgeçtim” demişti. Tuğçe Kazaz, aynı gün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da İnönü için yayınladığı mesajdan ötürü eleştirmişti.

İşte 3 ayrı videonun da yer aldığı o haberimizin link adresi:


http://dikgazete.com/tugce-kazaz-chp-zihniyetine-ederi-3-kurus-bile-degil-dedi-erdogani-da-elestirdi.html
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ