USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Tüfekle oynayan dede yanlışlıkla torununu öldürdü

Bahçelievler’de evinde av tüfeği ile oynayan dede, yanlışlıkla 4.5 yaşındaki torununu vurdu. Hayatını kaybeden minik B.A.K’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alınırken, dede M.D. (52) ise olayda birkaç saat sonra karakola giderek teslim...

Tüfekle oynayan dede yanlışlıkla torununu öldürdü
12-03-2016 16:42
Google News
Bahçelievler’de evinde av tüfeği ile oynayan dede, yanlışlıkla 4.5 yaşındaki torununu vurdu. Hayatını kaybeden minik B.A.K’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alınırken, dede M.D. (52) ise olayda birkaç saat sonra karakola giderek teslim oldu.
Edinilen bilgilere göre, olay, Bahçelievler’de dün öğle saatlerinde yaşandı. M.D. evin içinde av tüfeği ile oynarken kazayla tetiğe dokununca 4.5 yaşındaki torununu başından vurdu. Acilen hastaneye kaldırılan B.A.K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın şokuyla evden ayrılan dede M.D., birkaç saat sonra Kocasinan Karakolu’na giderek teslim oldu.
Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan minik çocuğun cenazesi, incelemelerin ardından aileye teslim edildi. Minik B.A.K, Avcılar’da kılınacak cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlanacak.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ