USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Trendyol, evde kargo bekleme dönemini sona erdiriyor

"Yeni teslimat modelimiz ile müşterilerimize normal kargo hizmetine ek olarak paketlerini istedikleri saatte, istedikleri...

Trendyol, evde kargo bekleme dönemini sona erdiriyor
08-11-2020 13:12
Google News

Trendyol müşterileri, siparişlerini anlaşmalı noktalardan ve kargo otomatlarından teslim alabilecek.

Trendyol'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, hızlı, güvenli ve en iyi alışveriş deneyimi için müşterilerine yeni uygulamalar sunmaya devam ediyor.

Yeni kargo modeli ile teslimatların daha rahat ve hızlı gerçekleşmesini sağlayan Trendyol, müşterilerin teslimat adresinde bulunma mecburiyetini ortadan kaldırıyor.

Trendyol, yeni teslimat modelinde normal kargo hizmetine ek olarak anlaşmalı olduğu noktalarla çok geniş bir teslimat ağını müşterilerinin seçimine sunuyor. Ayrıca Trendyol müşterileri, siparişlerini yerli girişimciler tarafından tasarlanan kargo otomatlarından da 7/24 teslim alabiliyor.

Farklı teslimat noktaları ile seçim esnekliğinden faydalanmak isteyenler, siparişlerinde dilediği teslimat noktasından birini seçebiliyor. Sipariş teslimat noktasına ulaştığında da diledikleri gün ve saatte kolayca alabiliyor. Trendyol’un teslimat noktaları hizmetini seçen müşterilere 20 TL'lik indirim kuponu fırsatı da sunuluyor.

Trendyol'un yeni teslimat modeli çevreci özelliğiyle dikkati çekerken, adrese teslim zorunluluğunu ortadan kaldıran model sayesinde araçlardan kaynaklanan emisyonlar düşüyor ve karbon salınımı azalıyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ