USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

"Transfer çalışmalarına başlayacak durumda değiliz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İzmir’de Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışını yaptı. Beraberinde Şampiyonluk Kupası’nı da getiren Orman, şuan transfer çalışmalarına başlayacak durumda olmadıklarını söyledi....

"Transfer çalışmalarına başlayacak durumda değiliz"
01-06-2016 19:19
Google News
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İzmir’de Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışını yaptı. Beraberinde Şampiyonluk Kupası’nı da getiren Orman, şuan transfer çalışmalarına başlayacak durumda olmadıklarını söyledi.
Son şampiyon Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman, İzmir’e geldi. Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği’nin açılış törenine katılan Orman, Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası’nı da beraberinde getirdi.
Şampiyonluk Kupası’nın gelmesiyle izdiham yaşanırken, Fikret Orman basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Ligin artık bittiğini ve herkesin transferle ilgilendiğini belirten Orman, “Fakat biz bu çalışmalara başlayacak durumda değiliz. Bu hafta balolar var. Önümüzdeki hafta Ramazan başlıyor. Onunla beraber biz de biraz hızlanırız” dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ
Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki hedefinin sorulması üzerine, oynadıkları her maçta hedefin galibiyet olduğunu vurgulayan Orman, “Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük kulübü. Dünyanın sayılı kulüplerinden bir tanesi. Bizim için de bir hedef var. Ama Şampiyonlar Ligi, zor bir lig. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.
Başkan Fikret Orman, açıklamalarının ardından taraftarları kırmayarak her biriyle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi. Taraftarlar, kupaya dokunabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için de birbirleriyle yarıştı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ