USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Toyota'dan yaza özel servis avantajları

- Yaz bakım kampanyası için Toyota plazalara gelen Toyota sahipleri, tüm modellerde fren balataları ve diskleri, silecekler ile debriyaj setinde yüzde 25 indirim avantajından faydalanacak

Toyota'dan yaza özel servis avantajları
20-05-2019 18:44
Google News

İSTANBUL (AA) - Toyota sahipleri "özel servis avantajları" kampanyasıyla, tüm modellerde fren balataları ve diskleri, silecekler ile debriyaj setinde yüzde 25 indirim avantajından yararlanacaklar.

Toyota açıklamasına göre, 30 hazirana kadar sürecek olan yaz bakım kampanyası için Toyota plazalara gelenler, tüm modellerde fren balataları ve diskleri, silecekler ile debriyaj setinde yüzde 25 indirim avantajından faydalanacak.

Kampanya kapsamında, 3 yaş ve üzeri modellerde de "Toyota forever" indirimlerine ilave olarak filtre paketleri, Toyota orijinal motor yağları ve bujiler yüzde 20 indirimli olurken, bakım işçiliklerinde de yüzde 30 indirim uygulanacak.

Açıklamaya göre, Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, otomobillerini yaz bakımı için kendilerine en yakın Toyota plazaya götürmek olacak.

"Toyota forever" programına üye olmayan Toyotalılar, dijital kartlarını Toyota plazalarda ücretsiz olarak tanımlatarak avantajlardan hemen faydalanmaya başlayabilecekler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ