USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TOFAŞ'tan üretimin durması ile ilgili açıklama

Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. (TOFAŞ), Renault fabrikasındaki eylemlerin kendi fabrikalarında da etkili olması nedeniyle üretimi geçici olarak durdurduğunu açıkladı. Fabrikadaki üretim faaliyetlerinin etkin ve sağlıklı bir şekilde devamlılığını sağlamak iç

TOFAŞ'tan üretimin durması ile ilgili açıklama
18-05-2015 14:05
Google News

Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. (TOFAŞ), Renault fabrikasındaki eylemlerin kendi fabrikalarında da etkili olması nedeniyle üretimi geçici olarak durdurduğunu açıkladı.

Fabrikadaki üretim faaliyetlerinin etkin ve sağlıklı bir şekilde devamlılığını sağlamak için sözkonusu sorunlar çözümleninceye kadar tedbir amaçlı olarak üretime ara verildiğini duyurdu.

TOFAŞ'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Bursa ilinde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren bazı şirketlerde gerçekleşen işçi eylemleri, fabrikamızda çalışan bazı işçiler ve rutin mesaileri üzerinde de etkili olmuştur. Bu sebeple, kurumumuzun risk yönetimi politikaları doğrultusunda, fabrikamızdaki üretim faaliyetlerinin etkin ve sağlıklı bir şekilde devamlılığını sağlamak için sözkonusu sorunlar çözümleninceye kadar tedbir amaçlı olarak üretime ara verilmesi kararı alınmıştır'. 

dikGAZETE..
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ