USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Avrupa toplantısına Rusya da katıldı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun online ortamda yönettiği Avrupa toplantısına Rus yetkililerin de katıldığı bildirildi

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Avrupa toplantısına Rusya da katıldı
11-09-2020 07:10
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı, aynı zamanda Avrupa Odalar Birliği (EUROCHAMBRES) Başkan Yardımcısı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun online ortamda yönettiği toplantıya Rusya da katıldı.

Rusya Ticaret ve Sanayi Odası TPP RF'den yapılan açıklamaya göre, toplantıda Avrupa Odalar Birliği (EUROCHAMBRES) Başkanı Christoph Leitl, konuşmasında, koronavirüs salgınının Avrupa üye odalarının uyumunu ve zor zamanlarda birbirlerine destek olma isteklerini gösterdiğini kaydetti.

Avrupa Odalar Birliği (EUROCHAMBRES) Başkan Yardımcısı olarak Rifat Hisarcıklıoğlu'nun online ortamda yönettiği toplantıda, tüm odaların ekonomik toparlanma için devlet planlarının geliştirilmesine ve işletmeleri desteklemeye yönelik paket tedbirler için tekliflerin hazırlanmasına faal katılımı kaydedildi.

Toplantıda, TPP RF'nin Benelüks ülkeleri ve Fransa'daki Bölge Temsilcisi Yelena Medvedeva, meslektaşlarına Rusya'daki salgın durum, TPP RF'nin krizle mücadele faaliyetleri, odanın girişimcileri desteklemeye yönelik tedbirleri, ticari faaliyetlerin toparlanması ve yıl sonuna kadar planları hakkında bilgi verdi. Rus temsilci, yabancı meslektaşlarını işbirliğine davet de etti.

Toplantıda Türkiye, Azerbaycan, Arnavutluk, Belarus, Bosna Hersek, Gürcistan, Moldova, Sırbistan,  Ukrayna, Karadağ ticaret odaları başkanları tarafından da benzer bilgiler paylaşıldı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ