USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

TIR içinde ölüm kalım savaşı

Uşak-İzmir karayolunda meydana gelen kazada TIR içinde sıkışan sürücü 45 dakika süren çalışmaların ardından güçlükle kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, Uşak-İzmir karayolunun 13. kilometresinde üzerinde bir benzinliğe girmek isteyen Kudret Kılıçaslan idar

TIR içinde ölüm kalım savaşı
17-02-2015 21:31
Google News

Uşak-İzmir karayolunda meydana gelen kazada TIR içinde sıkışan sürücü 45 dakika süren çalışmaların ardından güçlükle kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Uşak-İzmir karayolunun 13. kilometresinde üzerinde bir benzinliğe girmek isteyen Kudret Kılıçaslan idaresindeki 03 VF 276 plakalı TIR’a, arkasından seyreden Yüksel Dinç idaresindeki 64 DH 866 plakalı TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön tarafı içeri göçen TIR’ın içerisinde sıkışan sürücü Yüksel Dinç ağır yaralandı. Dinç, Uşak Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Uşak Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye ekibinin ortak çalışması ile yaklaşık 45 dakikada sıkıştığı yerden çıkarılarak olay yerinde bekleyen ambulans ile Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeni ile bir süre yol tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ