USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

THY, St. Petersburg-İstanbul arası ek seferler düzenleyecek

TÜrk Hava Yolları, St. Petersburg-İstanbul arası uçak seferleri için ek seferler başlatacak

THY, St. Petersburg-İstanbul arası ek seferler düzenleyecek
30-07-2024 15:15
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rus devlet TASS haber ajansına göre, "Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları, artan yolcu talebi nedeniyle 1 Ağustos'tan itibaren St. Petersburg ile İstanbul arasında ilave geniş gövde uçak seferleri başlatacak."

TASS, "Pulkovo'nun yönetim şirketi "Vozduşnıe Vorota Severney Stolitsi" basın servisi, bundan böyle yüksek kapasiteli uçaklarla uçuşların haftada altı kez gerçekleştirileceğini duyurdu" dedi.

Açıklamada, “Türk Hava Yolları, St. Petersburg'dan İstanbul'a geniş gövdeli uçak seferlerini artırıyor. 1 Ağustos'tan itibaren TK403/404 sefer sayılı yaz tarifesi sonuna kadar Airbus A330-203 seferleri haftada dört yerine altı kez gerçekleştirilecek" denildi.

Açıklamaya göre, bu ek uçuşlar Pulkovo'dan pazartesiden cumartesiye her gün Moskova saatiyle 01:35'te kalkacak. Yaklaşık 250 yolcu kapasiteli bu modeldeki uçaklar, ilave uçuşlarla St. Petersburg ile İstanbul arasındaki direkt uçuş kapasitesini artıracak.

Açıklamada, İstanbul'un St. Petersburg Pulkovo Havalimanı'ndaki en popüler yabancı destinasyonlardan biri olduğu da önemle kaydedildi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ