USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TFF, hakemlerine sahip çıktı

Tff, dün akşam trabzon'da oynanan trabzonspor-gaziantepspor karşılaşmasının ardından stadyumda rehin kalan hakemler hakkında açıklama yayınladı. açıklamada.

TFF, hakemlerine sahip çıktı
29-10-2015 19:36
Google News

TFF, dün akşam Trabzon'da oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor karşılaşmasının ardından stadyumda rehin kalan hakemler hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada olayın sorumlularının PFDK'ya sevk edileceği belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:'Dün akşam Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor A.Ş.-Gaziantepspor müsabakasının ardından maçın hakemleri ve diğer federasyon yetkilileri stadyumda zorla alıkonulmuş, çıkışlarına uzun süre izin verilmemiştir.

 Hiç bir hakem hatasının mazur gösteremeyeceği bu hukuksuzluk tüm futbol kamuoyunu derinden rahatsız etmiştir. Başta sağduyulu Trabzonspor camiası olmak üzere hiç bir futbolseverin kabul etmesi mümkün olmayan bu olayın sorumluları, müsabakanın hakem, temsilci ve gözlemci raporlarının federasyonumuza ulaşmasının ardından belirlenerek Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edileceklerdir. İlgili kişiler hakkında sportif yargılamanın yanı sıra 6222 sayılı Kanun çerçevesinde işlem yapılması için gerekli tüm girişimlerde bulunulacaktır.'

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ