USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

"Terörizme karşı en kararlı tutumu göstereceğiz"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa’daki terör saldırısına ilişkin, "Terörizme karşı en kararlı tutumu göstereceğiz" dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Katar ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı’nda konuştu. Bursa’daki terör saldırısına...

"Terörizme karşı en kararlı tutumu göstereceğiz"
28-04-2016 01:31
Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa’daki terör saldırısına ilişkin, "Terörizme karşı en kararlı tutumu göstereceğiz" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Katar ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı’nda konuştu. Bursa’daki terör saldırısına ilişkin konuşan Başbakan Davutoğlu, "Terörizme karşı en kararlı tutumu göstereceğiz. Teröristin kimliğine ilişkin çalışmalar sürdürülüyor" dedi.
Amerika’nın vatandaşları için yaptığı "Türkiye’de turistik bölgelerden uzak durun" uyarısını eleştiren Davutoğlu, "Hepimiz her yerde teröre karşı teyakkuz halindeyiz. Terör evrensel bir tehdittir. Bu tür uyarıları doğru bulmuyorum" diye konuştu.

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI
Yeni Anayasa çalışmalarını da değerlendiren Davutoğlu, "Başkanlık sistemiyle ilgili tutum ve planımız açık. Bir tepki anayasası yapmak yerine kalıcı bir anayasayı ortaya çıkarmamız lazım. Yeni anayasa başkanlık sistemi etrafında dokunacak. Mesele sistem meselesidir. Şu anda başkanlık sistemine odaklanılmalı" ifadelerini kullandı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ