USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Temmuz 2017'de "Tweet"lemiştik! Fatih Erbakan dün ilan etti: Refah'ın Vakti Geldi!..

Fatih Erbakan, yeni parti kuruyor! Erbakan Vakfı, il ve ilçe temsilcileri istişare toplantısında konuşan Fatih Erbakan, yeni parti mesajı vererek "Refahın Vakti Geldi" dedi.

Temmuz 2017'de "Tweet"lemiştik! Fatih Erbakan dün ilan etti: Refah'ın Vakti Geldi!..
29-04-2018 10:11
Google News

"Refah geliyooor!.. Hayırlara vesile olur inşallah" diyerek, 22 Temmuz 2017'de @dikgazete hesabımızdan Refah Partisi amblemi ile paylaştığımız Tweet, 9 ay sonra ilan edildi. Bundan sonra yapılacak iş, bütün yurtta, geniş katılımlarla örgütlenmiş olan "Erbakan Vakfı"nın, tabelalarının yerini "Refah Partisi" tabelalarının almasına kaldı.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Refah'ın Vakti Geldi" diyerek yeni parti sinyali verdi. Fatih Erbakan, Milli görüş davasını tam manası ile savunacak hakkın hakimiyeti için çalışan bir partiye ihtiyaç olduğunu ve yeniden 'Refahın Vakti Geldi'ğini ifade etti.

Tüm Türkiye'den katılımın oldukça yüksek olduğu istişare toplantısında konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, teşkilat mensuplarına son siyasi gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

'MİLLİ GÖRÜŞ DAVASINI SAVUNACAK BİR PARTİ!'

Saadet Partisi Yönetiminin, Rahmetli Erbakan Hoca'nın düşmanlarına ödül verdiğini, Erbakan'ın mirası olan Saadet Partisini, Osmanlıya zalim diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na değnek yapmaya çalışanların milli görüşü temsil edemeyeceğini, belirten Erbakan, bu partinin CHP'yi, HDP'yi, Erbakan çizgisinden sapan Abdullah Gül'ü ve Abdullatif Şener'i destekler hale geldiğini her geçen gün Milli Görüş çizgisinden uzaklaştığını kaydetti.

Erbakan, Milli Görüş davasını tam manası ile savunacak hakkın hakimiyeti için çalışan bir partiye ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bu nedenle, yeniden Refahın Vakti Geldi" dedi.

HEDEF 2019 YEREL SEÇİMLERİ...

Temmuz 2018'e kadar Kurulacak olan yeni parti için ilk hedefi belirleyen Dr. Fatih Erbakan ilk sınav ve ilk hedefin 30 Mart 2019 Yerel seçimleri olduğunu söyledi. 

Ankara'da Anadolu Hotels’de gerçekleşen ve konuşması sırasında "Mücahit Erbakan" sloganlarıyla Fatih Erbakan'ın ayakta alkışlanmasının ardından geniş katılımlı İstişare Toplantısı, basına kapalı olarak devam etti.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ