USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

TEM’de art arda kazalar: 48 yaralı

TEM Otoyolu İstanbul istikameti Adapazarı gişeleri mevkiinde meydana gelen 8 trafik kazasında toplam 48 kişi yaralandı. Sabah saatlerinden bu yana kapalı olan İstanbul istikametinde trafik tek şeritten veriliyor. Sakarya’da akşam saatlerinden itibaren baş

TEM’de art arda kazalar: 48 yaralı
18-02-2015 17:04
Google News

TEM Otoyolu İstanbul istikameti Adapazarı gişeleri mevkiinde meydana gelen 8 trafik kazasında toplam 48 kişi yaralandı. Sabah saatlerinden bu yana kapalı olan İstanbul istikametinde trafik tek şeritten veriliyor.
Sakarya’da akşam saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı, sabah saatlerinde TEM Otoyolu İstanbul istikameti Adapazarı gişeleri mevkiinde zincirleme trafik kazalarına sebebiyet verdi. Aralıklarla meydana gelen 8 trafik kazasında toplam 48 kişi yaralandı. Yaralananlar ambulanslarla çevre hastanelerde tedavi altına alınırken, kazaya karışan yolcu otobüsleri, TIR’lar ve çok sayıda otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı.
Öte yandan, sabah saatlerinden bu yana kapalı olan TEM Otoyolu İstanbul istikametinde trafik tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başladı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ