USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Telif hakları sorunu çözüldü! Apple Music sonunda Türkiye'de!

Ülkemizdeki şarkılarda bulunan telif haklarından dolayı sıkıntı yaşayan Apple Music bu sorunu çözdü ve nihayet ülkemizde de kullanılabilir hale geldi.

Telif hakları sorunu çözüldü! Apple Music sonunda Türkiye'de!
05-02-2016 07:47
Google News

Apple'ın Haziran 2015'te faaliyete soktuğu Apple Music uygulaması çeşitli sorunlardan ötürü Türkiye'de kullanıma kapalı durumdaydı. Telif haklarından dolayı sıkıntı yaşayan servis bu sorunu çözdü ve nihayet ülkemizde de kullanılabilir hale geldi.

Perşembe akşamı itibarıyla Türkiye'de kullanıcılara hizmet vermeye başlayan Apple Music, ünlü müzik servisi Spotify'nin en büyük rakibi olarak nitelendiriliyor. Apple'ın dev müzik arşivinden yararlanan uygulamada Apple'a özel radyo Beats 1 de yer alıyor. iTunes'ta yer alan hemen hemen bütün şarkıların yer aldığı uygulama tıpkı Spotify gibi belli bir aylık ücret sistemiyle çalışıyor. Ücret sistemini bulunduğu ülkeye göre belirleyen Apple, servisi kullanacak kullanıcılar için makul fiyatlar belirlemiş.

3 AY ÜCRETSİZ KULLANIM...

Eğer bir Apple ID üyeliğiniz bulunuyorsa Apple Music‘i 3 ay boyunca ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Tıpkı Spotify gibi kredi kartı kaydından sonra aktifleştirilen süre içerisinde servisi beğenirseniz aylık 9.99 TL ücret karşılığında üyeliğiniz devam ediyor.
Memnun kalmamanız durumunda ise deneme süresini istediğiniz gibi sonlandırabiliyorsunuz. Android ve iOS işletim sistemli cihazlarda kullanabileceğiniz Apple Music'i ücretsiz olarak denemek için ise müzik uygulamasına girerek Apple ID'nizle 3 aylık süreyi aktif hale getirebiliyorsunuz.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ