USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Tayyar: AK Parti içinde temizlik zamanı geldi

TBMM'de yapılan dört eski Bakan için Yüce Divan oylamasında AK Parti'de ortaya çıkan fireye dikkat çeken AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Red" oyu vermeyenlerin 48 saat içinde belirleneceğini ve parti içinde bir temizlik zamanı geldiğini kay

Tayyar: AK Parti içinde temizlik zamanı geldi
21-01-2015 03:38
Google News

TBMM'de yapılan dört eski Bakan için Yüce Divan oylamasında AK Parti'de ortaya çıkan fireye dikkat çeken AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Red" oyu vermeyenlerin 48 saat içinde belirleneceğini ve parti içinde bir temizlik zamanı geldiğini kaydetti ve "İçimizdeki hainlerdir bunlar" dedi.

TBMM'deki ilk oylamada AK Parti'nin 38 fire verdiğini söyleyen Tayyar, bunun yüksek bir rakam olduğunu ve beklentileri aştığını belirtti. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de katıldığı programda, Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan için gerçekleştirilen ilk oylamada red oyu vermeyen AK Parti'li vekiller için "İçimizdeki ihanet şebekesi Erdoğan'a operasyon yapmıştır." dedi. Şamil Tayyar, "Amaçlarına ulaşamadılar ama bir siyasi operasyona kalkıştılar" diye konuştu. Tayyar, red oyu vermeyen vekillerin kim olduklarının 48 saat içinde belirleneceğini ve parti içinde bir temizlik zamanı geldiğini kaydetti. CİDDİ BİR AYIKLANMA VE TEMİZLENMEYE İHTİYAÇ VAR Tayyar sözlerini şöyle sürdürdü: "Elbette Parti yönetimi bu tabloyu değerlendirecek ve gerekeni yapacaktır. Önümüzdeki dönemde çok ciddi bir ayıklanma ve temizlenmeye ihtiyaç olduğu görülüyor. Yeni Türkiye'yi anlamayan insanlar olduğu görülüyor. 48 saat için bu kişilerin kimler olduğu teyit edilir. Bunun yolları ve yöntemleri vardır. Eğer AK Parti 2023 vizyonunu yakalayacaksa bu hainlerden arınmalı, yoksa işimiz çok zor diye düşünüyorum."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ