USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Taylor Swift'in klibi 1 milyar'ı geçen izlenmeye ulaştı

Yok böyle bir "şey". Dünyayı gençler üzerinden yapılandıran çalışmanın son ürünü "ünlü yıldız Taylor Swift"in "Blank Space" klibini 1 milyarı aşkın kişi izledi. HABERE GİRMEDEN... Dünyayı ergenler ve "genç" denilen kesim üzerinden biçimlendirme hareketi

Taylor Swift'in klibi 1 milyar'ı geçen izlenmeye ulaştı
12-07-2015 22:33
Google News

Yok böyle bir "şey". Dünyayı gençler üzerinden yapılandıran çalışmanın son ürünü "ünlü yıldız Taylor Swift"in "Blank Space" klibini 1 milyarı aşkın kişi izledi.

HABERE GİRMEDEN...

Dünyayı ergenler ve "genç" denilen kesim üzerinden biçimlendirme hareketinin son "fenomenlerinden" genç bir kadın, Amerikalı şarkıcının son klibinin izlenme sayısı, 1 milyarı geçmiş.

Şarkı ve müziğin ötesinde, zihinlere "histerik" hastalıklı bir ruh halini kazıyan "yapıt"lara sadece küçük bir örnek bu. Madem öyle, o "Klip"in izlenme sayısına bizim de küçük bir katkımız olsun ibret-i alem için.

Zaten almış başını gidiyor.

Utanmazlığın, paranın, zenginliğin, arsızlık ve hayasızlığın ne boyutlarda olduğunu göstermesi açısından işte o klip ve altına "Bizimkiler"in öve öve "döşediği" kısa "haber".

Hepsi bu kadar olsa iyi; ne kimse çoluk-çocuğunu onların bu "algı" oluşturmalarından ve "zihniyet yapılandırmaları"ndan uzak tutabiliyor, ne de bunları "yok" sayabiliyor. Her yerdeler...

TV'de, reklamlarda, alışveriş yerlerinde, sokak ortası yerlerde... Canlı canlı ve hem de Türkçe konuşan bir yığın...


"25 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, başarılarına devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldızın 'Blank Space' klibi Youtube'da 1 milyar izlenme sayısına ulaştı.
Taylor Swift'in 'Blank Space' klibi 10 Kasım 2014 tarihinde, Youtube'da izleyicilere sunulmuştu. Swift'in bu kilibi yaklaşık 7 ay gibi bir sürede 1 milyar izleyiciye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı."
dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ