USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

TAV, Capital One yolcusuna Washington'da “Primeclass“ hizmeti verecek

"Dulles Uluslararası Havalimanı’nda devam eden büyümemiz havalimanı ağırlama hizmetleri konusunda tüm dünyada tercih edilen bir marka haline gelmemizde önemli bir dönüm noktası oldu"

TAV, Capital One yolcusuna Washington'da “Primeclass“ hizmeti verecek
04-03-2021 15:08
Google News

TAV İşletme Hizmetleri Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'ndan seyahat edecek Capital One kartı sahipleri için havalimanında özel yolcu salonu hizmetleri sunmak üzere bir anlaşma imzaladı.

TAV İşletme Hizmetleri açıklamasına göre, yaklaşık 1,5 yıldır dünyayı etkisi altına alan ve havacılık sektörünü de olumsuz etkileyen salgın döneminde sektörün önde gelen şirketlerinden TAV İşletme Hizmetleri ABD'de önemli bir yatırıma imza attı.

TAV İşletme Hizmetleri ile Capital One Financial Corp., Washington Dulles Uluslararası Havalimanı’nda özel yolcu salonu açmak üzere anlaştı.

Anlaşma kapsamında şirket, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yolcularına 10 yıl boyunca Capital One özel yolcu salonunda havalimanı ağırlama hizmetleri sunacak.

ABD'deki en yoğun havalimanlarından biri olan ve her yıl 23 milyon yolcuya 125’ten fazla güzergaha uçuş imkanı sağlayan Dulles Havalimanı, ülkenin en büyük 25’inci bağlantı noktası olarak yer alıyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ