USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tataristan Cumhurbaşkanı'ndan Ahmet Kırman'a üstün hizmet madalyası

"Bugün itibarıyla Tataristan’daki toplam yatırımlarımız ek ve idame yatırımlarla birlikte 350 milyon dolar seviyesine ulaştı. "

Tataristan Cumhurbaşkanı'ndan Ahmet Kırman'a üstün hizmet madalyası
07-12-2019 14:43
Google News

Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov tarafından üstün hizmet madalyasına layık görüldü.

Şişecam'dan yapılan açıklamaya göre, Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman'a Tataristan Cumhuriyeti tarafından ekonomik iş birliğine ve yatırımların gelişmesine verdiği değerli katkılardan dolayı üstün hizmet madalyası verildi. Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, makamında düzenlenen törende, Prof. Dr. Ahmet Kırman’a üstün hizmet madalyasını tevdi etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Prof. Dr. Ahmet Kırman, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov’a teşekkürlerini ileterek, "Şişecam Topluluğu, düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncudur. Bugün 22 bin çalışanımız, dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetlerimiz ve 150 ülkeyi aşan satışlarımızla uluslararası ölçekte faaliyet gösteriyoruz. Yatırım stratejisini değer yaratan büyüme üzerine odaklayan Topluluğumuz, faaliyet gösterdiği tüm coğrafyalara toplumsal ve ekonomik değer katmayı amaçlamaktadır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ