USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov, Sabancı Holding yönetimiyle görüşecek

Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan'ın Cumhurbaşkanı Minnihanov'un Davos'ta, Sabancı Holding yönetimiyle görüşeceği bildirildi

Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov, Sabancı Holding yönetimiyle görüşecek
19-01-2020 06:24
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Federasyonu‘na bağlı Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov'un, Türk iş dünyasının devlerinden Sabancı Holding yönetimiyle görüşeceği kaydedildi.

Tataristan Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu Başkanı Liliya Galimova tarafından verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Minnihanov'un 21-24 Ocak'ta Davos'ta yapılacak Dünya Ekonomik Forumu'na katılacağı duyuruldu.

Galimova, "Sayın Minnihanov, forumun çeşitli toplantılarına katılacak ve ayrıca birkaç iş görüşmeleri de yapmayı planlıyor. İlk olarak Sabancı Holding yönetimiyle görüşme planlanıyor. Bu, Türkiye'nin dev endüstriyel holdingi olmakta. Taraflar, Tataristan'da holdinge ait olan bir şirketin açılışını ve şirketin Innopolis proje altyapısının gerçekleştirimesine katılımını ele alacak" dedi.

TATAR BASINI: TÜRK İŞ DÜNYASININ YERİ BAŞKA

Bu arada, Tatar basını da Tataristan'da yatırım yapan Türkiye'nin önemine dikkat çekerek, "Türk iş dünyasının yeri başka. Çünkü Şark ülkeleri ile çok görüşmeler yapıldı. Fakat henüz somut projeler gerçekleştiren taraf Türkiye" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ