USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov: Coşkunöz önemli ve güvenilir bir ortak!

Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov, yatırımcı Türk iş heyetini ağırladığı toplantı sonrası Coşkunöz şirketinin önemli ve güvenilir bir ortak olduğunu söyledi.

Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov: Coşkunöz önemli ve güvenilir bir ortak!
04-03-2021 08:24
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ve Türkiye'nin önemli sanayi kuruluşlarından Coşkunöz Holding Başkanı Oya Coşkunöz Aktaş ile yatırım ve ikili işbirliği konularını görüştü.

Tataristan Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi açıklamasına göre, Minnihanov, Türk işadamı ve heyetini Tataristan Hükümet Evi'nde ağırladı.

Konukları selamlayan Minnihanov, "Türkiye, bugün Tataristan'ın önde gelen yabancı ortaklarından biri olmakta. Türk şirketleri Tataristan Cumhuriyeti'ne 2 milyar ABD doları yatırım yaptı; bölgede 10 Türk fabrikası başarılı şekilde faaliyet gösteriyor" dedi.

Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov'a göre, zor duruma rağmen, Türk iş dünyası, Tataristan'daki faaliyetlerini aktif olarak artırıyor. Minnihanov, "SEZ”, "Alabuga" arazisinde önemli sayıda ortak proje yürütülüyor. Ve Tataristan Cumhuriyeti olarak, bölgenin önemli ve güvenilir bir iş ortağı olan Coşkunöz şirketi ile işbirliğini artırmaktan olduklarını vurguladı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

Foto: Tataristan Cumhurbaşkanlığı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ