USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Takımıma bu kadar kızmamam gerektiğini gördüm'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke 04 maçı öncesi yaptığı açıklamada, "İstanbul'da Schalke bizden daha iyiydi, bunu kabul etmek lazım. Ama maçı sonradan tekrar seyrettiğimde takımıma kızdığım kadar da kızmamam gerektiğini gördüm" dedi.

'Takımıma bu kadar kızmamam gerektiğini gördüm'
06-11-2018 05:32
Google News

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Schalke 04 ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve Serdar Aziz maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Sakat oyuncuların fazla olmasından dolayı takım kurmakta zorlandıklarını belirten Terim, "Bu kadar kulvarda yürüdüğünüz zaman ve Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir organizasyonda oynuyorsanız, giren ile çıkanın çok fazla fark etmemesi lazım" şeklinde konuştu.

"İKİ ÜÇ TANE OYUNCUMUZ SAKATLIKTAN DÖNDÜ"

Nagatomo, Emre Akbaba, Fernando ve Erenin çok önemli olduğunu söyleyen Fatih Terim, "Sevindirici olan taraf iki üç tane oyuncumuzun sakatlıktan dönmesi. Birçok oyuncumuz milli takımlardan sakat döndü. Bunu başka şeylere yormanın bir manası yok. Çok derin bir kadroda bunlar tolere edilebilir ama Türkiye ligi gibi güçlü bir ligde, artı Şampiyonlar Ligi'nde her mevkinin bir ve iki numaralarının birbirine çok yakın olması lazım. Yarınki kadro hesabını, tabelası çok net ortada olan bir durum. Zaten grupların üçüncü ve dördüncü maçları neredeyse grubun hakimiyetini belli edecek maçlar. Onun için yarınki dördüncü maç çok önemli bir maç, bunun bilincindeler" dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ