USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Survivor kim elendi | Survivor kim gitti | Survivor 30 Nisan elenen isim (Survivor ELENDİ)

Survivorda beklenmeyen adaylar beklenilmedik potada. Tüm yarışmacılar çok şaşkın. Kimin gideceğini kimse tahmin edemiyor. Peki bu akşam survivor kim elendi? Survivor kim gitti? Survivor elenen isim kim oldu?

Survivor kim elendi | Survivor kim gitti | Survivor 30 Nisan elenen isim (Survivor ELENDİ)
30-04-2018 22:02
Google News

Survivor kim elendi? Survivor kim gitti? Survivor 30 Nisan elenen isim...

Survivorda gün geçtikçe gerilimi daha da artan yarışma programı artık yarışmacıların tahammülleri kalmadı. Birbirleri ile olan gerilimleri saha içine de yansıdı artık. Yarışmacılar oyunlarda bile kavga kıyamet koparıyor ortalığı.

Survivorda bu akşam elenecek olan kişi gidenlerden çok fazla üzüleceğe benziyor. Dokunulmazlık oyunlarının kazananı bu hafta iki takım da oldu. Birinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı, ikincisini ise Gönüllüler kazandı.

Yarışmada son bölümde Turabi'nin olayları adeta damga vurdu. Yapımcı Acun Ilıcalı duruma çok sinirlenmiş olmalı ki konseyde Turabi'den örnek vererek Ünlüler takımına da sert çıktı. Ve herşeyin başlangıcı bu akşam belli olacak. Bu akşam elenme adaylarından bir kişi adaya veda edecek. Peki bu akşam survivorda kim elendi? Survivorda kim gitti? Survivorda elenen isim kim oldu? Survivorda elenen kim? Survivor eleme oldu mu? Survivorda elenen kişi belli oldu mu?

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ