USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Survivor Kim Elendi kim gitti? | Survivor elenen isim kim? (23 Nisan survivor Eleme)

Survivorda dokunulmazlık oyununda oyunu değil adeta şanssızlığını yenip atan Gönüllüler takımı durdurulamıyor. Peki Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim?

Survivor Kim Elendi kim gitti? | Survivor elenen isim kim? (23 Nisan survivor Eleme)
23-04-2018 19:02
Google News

Survivor Kim Elendi kim gitti?

Survivorda dokunulmazlık oyunları gün geçtikçe daha da önem kazanıyor.

Kişi sayısı azaldıkça yarışmacılar dokunulmazlığa daha da çok önem veriyor. Survivorda elenen kişi artık daha çok üzülecek. Ünlüler takımı uzun bir aradan sonra ilk kez dokunulmazlık oyunu kaybetti. İlk dokunulmazlık oyunu kaybettiklerinde aralarından

Nihat Doğan'ı elemişlerdi. Uzun zamandır konseye gitmeyen takım konseye gittikten sonra oldukça gerildi. İlk dokunulmazlık oyunundan sonra ikinci dokunulmazlığıda kaybeden Ünlüler takımında sinirler hat safaya ulaştı. Survivorda kim eleneceği soruları şimdiden sorulmaya başladı.

Oyun sonrasında Ünlüler takımından Turabi, sinirlerine hakim olamayarak parkuru yıktı. Parkudaki aletleri bir bir kıran Turabiyi arkadaşları da sakinleştiremedi.

Bu akşam konseyde ünlüler takımından 3 kişi elemede. İlk dokunulmazlık oyunundan sonra elemeye çıkan isimler Adem ve Sahra olmuştu.

İkinci dokunulmazlık oyunundan sonra ise takım elenmek üzere Mustafa Kemal Kurt'u aday olarak çıkarttı.

Mustafa Kemal Kurt takıma sonradan katılmış ve yüksek bir performans göstermişti. Survivorda bu akşam bizi heyecanlı bir eleme bekliyor. Peki Survivorda kim elendi kim gitti? Survivorda elenen isim kim oldu? Survivorda kim elendi? İşte Survivor eleme ile ilgili tüm detaylar...

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ