USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Survivor'da kim elendi? | 18 Nisan Survivor'da elenen isim | Survivor'da kim gitti

Survivor'da kim elendi? TV8'de yayınlanan Survivor, tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'da bugün eleme heyecanı yaşanacak. Eleme potasında olan Berna, Gökhan, Sabriye ve Pınar'dan biri adaya veda edecek. Peki elenen isim kim? İşte tüm detaylar haberimizde...

Survivor'da kim elendi? | 18 Nisan Survivor'da elenen isim | Survivor'da kim gitti
18-04-2017 21:02
Google News

Survivor'da bu hafta kim gitti? Büyük birleşmeden sonra ilk eleme yapılacak. Bu hafta adaya bir kişi veda edecek. Peki adaya veda eden isim kim olacak? Eleme potasında olan yarışmacılar için eleme heyecanı devam ediyor. Survivor'da heycan dorukta. Dokunulmazlık oyununda başarısız olan Gönüllülerde Gökhan ve Berna, ünlülerden de Sabriye ve Pınar eleme potasında yer aldı.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU ÜNLÜLERİN

Oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Böylelikle dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, ada konseyine gitti. İsmi en çok yazılan Berna, ilk eleme adayı oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU DA ÜNLÜLERİN! DOMİNİK'TE SABRİYE ŞOV

İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler, ikinci dokunulmazlık oyununda da iyi performans göstererek 2 dokunulmazlık oyunununda galibi oldu. Dokunulmazlık oyununda 2'de 2 yaparak en iyi isimler Sabriye Şengül ve İlhan Mansız oldu.

İKİNCİ ELEME ADAYI GÖKHAN OLDU

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler yine ada konseyine gitti. Yapılan oylama sonucu en çok ismi yazılarak potaya ismi konulan kişi Gökhan oldu.

SABRİYE'DEN BÜYÜK FEDAKARLIK

Dokunulmazlık oyununu bu sefer de ünlüler kaybetti. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanan ünlülerde son 2'ye Adem ve Sabriye kaldı. Ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem oldu. Sabriye oyun sonrası röportajında, 'Adem'in parmağı kırıktı o yüzden oyunun üzerine gitmedim' dedi.

SABRİYE'NİN ELEME POTASINA 7.NCİ ÇIKIŞI

Diğer dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerde gözler ada konseyine çevrildi. Ada konseyinde kozlarını paylaşan Ünlülerde çoğunluk oy Sabriye'den yana çıktı. Ve 3.cü eleme adayı Sabriye oldu. İsmi çıktıktan sonra açıklama yapan Sabriye, 'Performans performans dediler, şimdi benim ismimi çıkarttılar umarım ismimim çıkması önceki kavgadan değildir' diyerek kendini ispatladı.

PINAR İKİNCİ KEZ POTADA

Adada nerede olduğu bilinmeyen Pınar, ada hayatında ikinci kez potaya girdi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler, bir isim için daha konseye gitti.

Pilav grubu olarak bilinen Sema, Serhat, İlhan ve Furkan dörtlüsünün aklında Şahika ismi vardı ancak bireysel dokunulmazlığı Şahika kazandı. Ve pilav grubunun tüm planları altüst oldu.

Ada konseyinde en fazla ismi çıkan Pınar, elenme adayı oldu.

Bu durumda Berna, Gökhan, Sabriye ve Pınar bu haftanın eleme adayları oldu.

JUSTİN BİEBER KONSERİ GÖNÜLLÜLERİN

Acun Ilıcalı büyük ödüllerine devam ediyor. Bu haftanın büyük ödülü ise Justin Bieber konseriydi. Büyük mücadele veren iki takımdan kazanan Gönüllüler oldu. Ve konserin tadını çıkardı. Oyun sırasında Ünlüler tarafında yaşanan gerginlikler oyun sonrasıda sürdü.

Serhat'ın çok konuşmasından rahatsız olan Adem ve Sabriye tepkisini ortaya koydu. Oyun içinde, oyun dışında ve benchte Serhat'tan rahatsızlık duyan yarışmacılar ile Serhat arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Justin Bieber konserini çok isteyen Sabriye, oyunun kaybettikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ