USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Süper Lig'e yükselme heyecanı başlıyor

TFF 1. Lig'de 2017-2018 sezonu 11 Ağustos Cuma günkü MKE Ankaragücü-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla başlayacak. - Anadolu Ajansı

Süper Lig'e yükselme heyecanı başlıyor
08-08-2017 18:57
Google News

İZMİR - ALİ KORKMAZ

Yeni sezon heyecanının 11 Ağustos Cuma günkü MKE Ankaragücü-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla başlayacağı TFF 1. Lig'de bu sezon yer alacak ekiplerden Gazişehir Gaziantep, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Ümraniyespor daha önce Süper Lig'de mücadele etmedi.

Bu haftaki karşılaşmalarla başlayacak ligde normal sezonun 6 Mayıs 2018 haftasında bitmesi planlanıyor.

Geçen yıl Süper Lig'e veda eden Adanaspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantepspor'un yanı sıra TFF 2. Lig'den yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İstanbulspor, MKE Ankaragücü ligin yeni ekipleri olarak sahada yer alacak.

Ligde bu takımların yanı sıra Adana Demirspor, Altınordu, Balıkesirspor, Boluspor, Denizlispor, Elazığspor, Eskişehirspor, Gazişehir Gaziantep, Giresunspor, Manisaspor, Samsunspor ve Ümraniyespor bulunuyor.

İlk iki sırayı alacak takımların doğrudan Süper Lig'e yükseleceği ligde, sezon sonunda 3'üncü ile 6'ncı, 4'üncü ile 5'inci birbirleriyle eleme usulü çift maç yaptıktan sonra rakiplerini eleyenler finalde karşılaşacak ve kazanan Süper Lig'e çıkacak.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ