USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

SunExpress dış hat uçuşlarına başladı

Ülkelerin seyahat yasaklarını kaldırmalarına bağlı olarak gelecek günlerde genişletilmiş dış hat uçuş planını açıklayacak olan şirketin mevcut dış hat uçuşları da duyuruldu

SunExpress dış hat uçuşlarına başladı
11-06-2020 12:49
Google News

SunExpress, yolcularının ve uçuş ekiplerinin sağlıklı ve emniyetli seyahati için gerekli tüm tedbirleri alarak dün itibarıyla kademeli olarak dış hat uçuşlarını başlattı.

SunExpress açıklamasına göre, şirket, özel izinler çerçevesinde Ankara’dan Düsseldorf’a, Antalya’dan Hamburg’a, İzmir’den Zürih’e gerçekleştirdiği uçuşlar ile Ankara, Antalya ve İzmir’den dış hat uçuşu düzenleyen ilk hava yolu oldu.

SunExpress, Sağlık Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce getirilen sağlık önlemleri çerçevesinde dış hat uçuşlarına başladığı ilk gün İzmir’den 9, Antalya’dan 7 ve Ankara’dan 3 Avrupa şehrine karşılıklı olarak toplamda 38 uçuş gerçekleştirdi.

Ülkelerin seyahat yasaklarını kaldırmalarına bağlı olarak gelecek günlerde genişletilmiş dış hat uçuş planını açıklayacak olan şirketin mevcut dış hat uçuşları da duyuruldu.

Buna göre, SunExpress, merkezi Antalya’dan Almanya’nın Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Münih, Stuttgart ve Berlin şehirlerine her gün uçuş düzenliyor. Hava yolu ayrıca, Amsterdam’a haftada 3, Brüksel’e haftada 2 ve Paris ile Kopenhag’a ise haftada bir kez sefer sunuyor.

İzmir kalkışlı Almanya uçuşlarını ise Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Münih ve Stuttgart’a her gün, Berlin’e haftada 5 kez, Hamburg ve Hanover’e haftada 3 kez olarak planlayan SunExpress, diğer Avrupa kentlerinden Zürih’e haftada 4, Amsterdam’a haftada 3, Brüksel ve Viyana’ya haftada 2, Paris, Kopenhag ve Stockholm’e haftada bir kez İzmir’den uçuş gerçekleşiyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ