USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sultanahmet'te otelde yangın!

Sultanahmet'te bir otelin sauna kısmında yangın çıktı. Oteldeki müşteriler tahliye edildi.

Sultanahmet'te otelde yangın!
27-04-2018 19:02
Google News

Fatih Eminönü'nde bir otelin sauna kısmında bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangında otelde mahsur kalan müşteriler tahliye edilirken, aşırı kilolu bir kişinin tahliyesi sırasında itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı.

Fatih Eminönü Alemdar Mahallesi Ticarethane Sokak'ta bulunan bir otelin sauna kısmında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, oteli duman kapladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yangına itfaiye müdahale ederek söndürürken, dört otel müşterisi de tahliye edildi. Bu sırada müşterilerden birisinin aşırı kilolu olması nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Şahıs itfaiye ve ambulans görevlileri tarafından ambulansa bindirilerek hastaneye gönderildi. O anlar kameralara yansırken, itfaiyenin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

Eminönü'ndeki otel yangınında itfaiye eri ağır yaralandı

Fatih Eminönü'nde bir otelde çıkan yangındaki söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye eri dumandan zehirlendi. İtfaiye eri arkadaşları tarafından ambulansla hastaneye kaldırılırken, durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Fatih Eminönü'nde bir otelin sauna kısmında bilinmeyen bir nedenden yangın çıkmış, yangında otelde bulunan müşteriler tahliye edilmişti. Yangına müdahale sırasında bir itfaiye eri dumandan etkilendi. Durumunun ağır olduğu öğrenilen itfaiye eri arkadaşları tarafından ambulansa götürüldü. Bu sırada büyük panik yaşanırken, yangının tamamen kontrol altına alındığı öğrenildi.
 

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ