USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

‘Suikast Timi’ dosyası Yargıtay’da

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Marmaris'te suikast girişiminde bulunan ve iki polisin şehit edilmesi ile ilgili dosyanın Yargıtay'da olduğunu açıkladı.

‘Suikast Timi’ dosyası Yargıtay’da
25-10-2018 00:32
Google News

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde 2005 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Koruma Kurulu toplantısından yapılan çalışmalar hakkında kurul üyelerine bilgi verildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan ile kamu kurum müdürleri katıldı.

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu toplantısında Muğla'da devam eden ve karara bağlanan Fetullahçı Terör Örgütü davaları hakkında bilgi veren Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, 711 kamu davası dosyasını karara bağladıklarını açıklarken, Cumhurbaşkanına Suikast Girişimi davası dosyasının ise İzmir İstinaf Mahkemesinin kabulünün ardından Yargıtay'da olduğunu açıkladı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ