USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Şubeye gitmeden DenizBank müşterisi olma dönemi başlıyor

"Müşterilerimize ihtiyaç duydukları her noktada uçtan uca dijital ve güvenli bankacılık deneyimi sunmak amacıyla faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz"

Şubeye gitmeden DenizBank müşterisi olma dönemi başlıyor
25-02-2021 14:27
Google News

MobilDeniz uygulamasını cep telefonuna indiren herkes, şubeye gitmeden kolay ve güvenli şekilde dakikalar içinde DenizBank müşterisi olabilecek.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, bankacılıkta çok yakında yürürlüğe girecek yeni yasal düzenleme ile şubeye gitmeden müşteri olma süreci başlıyor.

Buna göre, DenizBanklı olmak isteyen herkes evinden çıkmadan, MobilDeniz üzerinden güvenli ve kolay şekilde müşteri olarak bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilecek. Uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayanlara DenizBank’tan kredi, mevduat, kredi kartı gibi ürünlerde özel avantajlar da sunulacak.

MobilDeniz uygulamasını cep telefonuna indiren herkes "Müşteri Ol" bölümüne giriş yaparak üç aşamada işlemlerini kolayca tamamlayabilecek. Müşteri Ol formuna bilgilerin girilmesini izleyen adımda, yeni çipli T.C. kimlik kartlarının ön ve arka yüzeylerinin fotoğrafı çekildikten sonra kimlik telefona dokundurularak bilgiler eşleştirilecek. Son adımda ise direkt müşteri temsilcisine bağlanacak kullanıcılar, yüz yüze görüşme gerçekleştirerek süreci tamamlayabilecek. İşlemi tamamlayan kullanıcılar, MobilDeniz üzerinden hesaplarına ve DenizBank’ın geniş ürün yelpazesine anında erişebilecekler.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ