USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

“Söz Yetenekte“ 1915Çanakkale Projesi'nden gençlere seslendi

"Çok uluslu çalışan çeşitliği ile dünyada örnek gösterilen projemiz ile ev sahipliği yapma ayrıcalığını yaşadığımız Söz Yetenekte canlı yayınına genç arkadaşlarımızın gösterdiği ilgi mutluluk verici"

“Söz Yetenekte“ 1915Çanakkale Projesi'nden gençlere seslendi
14-08-2020 22:59
Google News

Dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü olacak 1915Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle ikincisi düzenlenen "Söz Yetenekte" programına ev sahipliği yaptı.

Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme AŞ (ÇOK AŞ) açıklamasına göre, Oylum Talu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen "Söz Yetenekte", 14 Ağustos Cuma günü 1915Çanakkale Projesi şantiyesinden canlı yayınlandı.

Programda, 1915Çanakkale Projesi’nin detayları, genç mühendislerin başarı hikayeleri, bu projedeki deneyimleri ve gençler için istihdam fırsatları ele alındı. Ayrıca, gerçekleşen ödüllü yarışma ile kazanan 10 genç projeyi yerinde inceleme şansı kazandı.

Gençleri Türkiye’nin atılımları ve istihdam potansiyeli konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan programın ikinci bölümününün ev sahipliğini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle ihale edilen, inşaat çalışmaları Daelim, Limak, SK&EC ve Yapı Merkezi ortaklığı tarafından yürütülen 1915Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi gerçekleştirdi.

Canlı yayına, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Birim Müdürü Neşe Gülmez ile Uzman Mesut Şener, ÇOK AŞ İcra Kurulu Üyesi Ebrunur Yıldız, ÇOK AŞ İcra Kurulu Üyesi Ömer Güzel ve projede görev alan uzmanlarla beraber projenin genç yetenekleri katıldı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ