USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sony Xperia Z5 için android 6.0 Marshmallow Türkiye'de!

Japon üretici Sony, amiral gemisi Xperia Z5 modeli için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini dünya genelinde dağıtmaya başladı.

Sony Xperia Z5 için android 6.0 Marshmallow Türkiye'de!
08-03-2016 06:52
Google News

Japon üretici, Android'in en yeni sürümünü dünya genelinde dağıtmaya başladı. Güncellemenin nasıl yükleneceği ve Marshmallow'un Xperia Z5'e ne gibi yenilikler getirdiğine bakalım.

Sony'nin açıklamasına göre Xperia Z5 ailesi dışında Sony'den artık yeni bir Z serisi cihaz göremeyeceğiz. Amiral gemisi unvanını Xperia X serisine devreden modelin Android 6.0 Marshmallow güncellemesinde pek çok yenilik bulunuyor.
Kamera uygulaması tamamen yenilenen Sony Xperia Z5 serisi artık çok daha fazla çekim modu seçeneği sunuyor.
Bunun dışında uygulama izinlerini yönetme, Doze modu ve pek çok yenilik Android 6.0 Marshmallow sürümü ile beraber Xperia Z5, Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact kullanıcılarını bekliyor.
Kullanıcılardan gelen bilgilere göre bu güncelleme henüz OTA üzerinden dağıtıma sunulmadı. Sony PC Companion adlı bilgisayar uygulaması üzerinden indirilen güncelleme daha sonra USB bağlantısı üzerinden cihaza kurulabiliyor. Kullanıcıların doğrudan yükleyebileceği OTA güncellemesi için Sony, Xperia Z5 ailesi kullanıcılarını bir süre bekletebilir.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ