USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SoloTürk, Kemer’de gösteri uçuşu yapacak

Türk Hava Kuvvetleri (THK) Komutanlığı'nın akrobasi timi SoloTürk ekibi, Antalya’nın Kemer ilçesi’nde gösteri uçuşu yapacak.

SoloTürk, Kemer’de gösteri uçuşu yapacak
14-06-2016 19:12
Google News

Dünyada F-16 jet uçağıyla gösteri yapabilen sayılı akrobasi timlerinden THK Komutanlığı akrobasi timi SoloTürk, 15 Temmuz'da Kemer'de gösteri uçuşu yapacak.

SoloTürk Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Bayrı, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile birlikte SoloTürk’ün Kemer’deki gösteri uçuşu ile ilgili bilgi verdi.
Emrah Bayrı, Kemer Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, gösteri yeri ve planlamasıyla ilgili sunum yaptı. Bayır, SoloTürk'ün kuruluşu, gösteri yaptığı ülkeler ve F-16 uçakları hakkında da bilgiler verdi.

HALK PLAJINDA GÖSTERİ...

Antalya Valiliği, Kemer Belediyesi, Kemer Jandarma Garnizon Komutanlığı, Kemer Emniyet Müdürlüğü ve diğer kamu kurumlarından temsilcilerin de katıldığı toplantıda, gösterinin Kemer Halk Plajı'nda yapılmasına karar verildi.

Toplantıda ayrıca vatandaşların ulaşımı, park sorunu, güvenlik önlemleri gibi konular da ele alındı.
SoloTürk ekibi, 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde prova uçuşu yaptıktan sonra, 15 Temmuz saat 19.00'da gösteri uçuşu gerçekleştirecek.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ