USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Çevre-Hayat

Sokak hayvanlarına polis merhameti

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, doğada terk edilmiş kimsesiz hayvanları unutmadı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir esnafı ile birlikte yapmış olduğu projede, esnaftan elde edilen yemekleri doğada yaşayan hayvanlara dağıttı.

Sokak hayvanlarına polis merhameti
19-01-2019 17:57
Google News

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Çalışma, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız'ın projelerinden birisi olan doğadaki sahipsiz hayvanların ihtiyaçlarını karşılama projesi kapsamında gerçekleştiriliyor. Afyonkarahisar esnafı her akşam sokak hayvanları için artan yemekleri ayırıyor.

"Biz insanların güvenliğinden sorumlu olduğumuz kadar hayvanların da güvenliğinden sorumluyuz"

İnsanlar kadar hayvanların da güvenliğinden sorumlu olduklarını belirten Yıldız, “Buna bir proje demeyelim, bunlar zaten bizim insan olarak yapmamız gereken konular. Bölgemizde çok sayıda sokak köpeğimiz var. Havaların da çok soğuk olması itibariyle hayvanlarımız da yiyecek bulmakta zorlanıyorlar. Bizler tabi insani olarak bakıyoruz bu olaylara. Afyonkarahisar insanımızda hayvanlara karşı zaten çok duyarlılar.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ