USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Sofitel İstanbul Taksim kapılarını açtı

Sofitel İstanbul Taksim, 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi

Sofitel İstanbul Taksim kapılarını açtı
28-11-2019 16:36
Google News

Dünya genelinde 40'tan fazla ülkede 120'den fazla otel ile misafirlerine hizmet sunan Sofitel, Taksim'de kapılarını açtı.

Yatırımı ve inşaatı Tuna Şirketler Topluluğu tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu tarafından yürütülen Sofitel İstanbul Taksim, yerel kültürün ruhundan esinlenerek Fransız yaşam sanatının tüm inceliklerini İstanbul’da misafirlerine sunuyor.

Sofitel İstanbul Taksim, 100 milyon dolar yatırımla turizm sektörüne yeni bir soluk getirirken, Türkiye'nin nitelikli turist sayısını artırma hedefi yolunda vazgeçilmez bir enstrüman niteliği taşıyacak.

Tuna Yönetim Kurulu Başkanı Turan Tuna,yaptığı açıklamada, Sofitel ile birlikte çalışarak kaliteyi en üst düzeyde misafirlerine hissettireceklerini söyledi.

Oteli, İstanbul'un en önemli konumlarından biri olan Taksim'de açtıklarını hatırlatan Tuna, "Otelimizde bir tarafta Boğaz, bir tarafta meydan manzarası var. Spa konusunda iddialıyız. Türk turizminin geleceğine güveniyoruz. Bu otelde 200'den fazla arkadaşımızı istihdam ettik. Burası lüks bir otel ve hizmetlerde en ufak bir aksama olmayacak." diye konuştu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ